Designit Sthlm AB - IT konsult

Konsult inom IT, processer, förvaltning och struktur 

Mitt namn är Alex och jag driver Webb och IT företaget Designit Sthlm AB. Efter många år inom IT branschen och som Webbdesigner insåg jag att behovet med att hjälpa små och medelstora företag med att utveckla sin IT verksamhet med struktur och arbetssätt är väldigt stort.

Jag kan ta olika uppdrag som konsult inom IT, kortare och längre uppdrag - jag kan stödja din IT chef eller arbeta som konsultande IT chef. Att få till fungerande processer, förvaltning och strukturer är något som jag tycker är mycket intressant och jag har haft flera större projekt uppdrag där jag använder mig av hela min kunskapsbas.

Jag bygger också hemsidor. Min åsikt är att en hemsida är portalen till verksamheten och därmed en viktig del av företagets profil. Jag hjälper Ert företag med att skapa en snygg och professionell hemsida som är attraktiv och användarvänlig för besökaren. Fler och fler använder olika enheter från mobiltelefoner till bärbara datorer, därför är det viktigt att hemsidan även är responsiv vilket betyder att hemsidan har anpassats för de flesta enheter.

Inom IT har jag kompetens i både Mac och PC. Skrivare, Datorer och servrar. Även system som Microsoft Exchange, SQL, Skype för företag, AD m.m.

Ring mig så pratar vi!

Kontaktuppgifter

Telefon: 070-788 09 78

Hemsida: www.designit.nu

Referensbilder

Om oss

AnlitaOss AB samlar företag som verkar på din marknad så att du ska hitta rätt på enklare sätt. Den lokala närvaron är bra för miljön genom kortare transportvägar.

Vi presenterar våra samarbetspartners med text och bild på ett personligt och informativt sätt så att du som kund kan läsa, lära känna och förstå vad de kan erbjuda dig för nytta.

Portalerna finns per kommun för att du ska lättare ska hitta det du söker i ett avgränsat område.